Home

  Webdesign

      Portfolio

              Contact

Onze Webdesign diensten
Slide 1 Slide 2 Slide 3
Example Frame

Onze diensten :

  • WebDesign: Een professioneel en esthetisch ontworpen website maakt het een bezoeker aangenaam uw website te doorlopen. Bij ons krijgt elke website een persoonlijke uitstraling en is in lijn met uw huisstijl. Wij professionals, zorgen er voor dat uw website grafisch tot in de puntjes wordt afgewerkt.
  • Webontwikkeling : Naast een statische website kan er geopteerd worden voor een meer dynamische website. Wij ontwikkelen voor u een systeem dat aan u behoefte voldoet zodat je zelf via een control panel uw eigen website kan beheren en updaten.
  • Hosting en domeinnamen: Wij zorgen voor de registratie van uw doemeinnaam en zorgen dat uw website perfekt draait op een van onze professionele hostingformules. Wij bieden formules aan voor kleine tot middelgrote bedrijven aan betaalbare prijzen.
  • SEO & SEA : Wij zorgen dat uw website gevonden wordt. Via een analyse uit uw webstatistieken weten we presies wat uw bezoekers zoeken, wie ze zijn, hoe ze bij u terechtkomen,...
    • Zoekmachine optimalisatie SEO : Een mooie website moet ook gevonden worden bij de zoekmachines zoals Google, Bing, ... Wij optimaliseren uw website en bezorgen u een toppositie bij de zoekmachines.
    • Google Adwords adverteren SEA : Na een analyse van het surfgedrag van uw website begeleiden wij u bij het adverteren bij Google AdWord
  © All rights reserved - 2013 TopDot